Sommeren er på vej

Tid til shorts og nederdele

Foråret banker for alvor på døren og det er tiltrængt efter en kold vinter i Danmark. Solens stråler minder dig om at livet ikke er så surt alligevel. Snart bliver forår til sommer og det er tid til at finde shorts og nederdele frem, så man kan få luftet sine vinterblege ben. Måske er det tid til at få fornyet garderoben, så derfor har vi samlet en masse inspiration til nye items, som du kan rocke denne sommer.

Denim er et hit

Lad os starte med shorts. Alle ejer nogle og med god grund. Shorts er perfekte til at hoppe i, når det er for varmt til lange bukser. Du kan få shorts i alle mulige materialer, modeller og farver. Denim er et tidsløst materiale, som er ideelle til et par lækre shorts. Du kan blandt andet få dem i højtaljede modeller, med fede “slidte” detaljer eller i en baggy model. Shorts er perfekte til strandturen, byturen og shoppingturen. De er praktiske, flotte og behagelige at have på. Shorts fra Kaffe er i god kvalitet og klart et kig værd, hvis du står og leder efter nogle behagelige shorts i god kvalitet. De findes i forskellige længder, så der er helt sikkert præcis den model, som du søger.

Denim shorts er den modebevidste kvindes go-to

Nederdele til hverdag og fest

Nederdele er nogle af de mest behagelige underdele at have på og de kan både bruges til hverdag og fest. De findes både i korte- og lange modeller og kan fåes i mange forskellige farver og print. Især nederdele fra Saint Tropez kommer i et stort udvalg, som alle egner sig perfekt til hverdagsbrug, men som også sagtens kan styles til sommerfesten. De kommer ofte i 2-lag, hvor det yderste lag er i et let transparent materiale, som skaber et fint look. Hvis du ikke føler for at have en kjole på i byen, så er en nederdel et godt bud, da du kan style den med din yndlings trøje og accessories.

Nederdele er perfekt til en tur i byen

Indershorts

Indershorts er en af de helt nye tendenser og de er perfekte til at have indenunder en kjole eller bruges med en lang t-shirt for et moderne look. De fåes i mange neutrale farver, som er perfekte til ethvert outfit. De er lavet i det mest behagelige materiale, som skaber den perfekte komfort og pasform. Indershorts fra Liberté kommer i mange varianter, og er bestemt et kig værd, hvis du vil følge med modebilledet, som det er nu.